У Прилуцькому районі знайшли повішеним 5-річного хлопчика: з'ясувалися обставини смерті дитини (відео)

21 февраля 2020 г. в 17:30

5-річного хлопчика знайшли повішеним у дворі власного будинку в Малій Дівиці Прилуцького району. Дитину виявила мати та викликала фельдшерку, яка намагалася реанімувати хлопчика.

У родині залишилось троє дітей віком від 2 до 8 років. Їх матері — 28.

За словами фахівця із соціальної роботи Тетяни Парубець, родина рік була під соціальним супроводом через невідповідність санітарним нормам у помешканні та зловживання алкоголем батька.

Говорити на камеру батьки та родичі хлопчика відмовились. Сусід Юрій Сердюк, який спілкувався з батьками, розповів їх версію того, що сталося.

«Вони у дворі вчотирьох грались. Вона їх забрала до хати, щоб поїсти їм на вечір, а він попросився на вулицю до туалету. Вона так розказує. А тоді, він побіг і немає його, а вона побігла за ним і знайшла його, що він висить. По вчорашнім словам його, що він там чи козу, чи козеня розбирав, і забув познімати ці мотузки. Лавочка стояла і дві петлі було», - розповідає чоловік.

Інші сусіди про сім’ю говорять так.

«Немає нагляду. Сім’я не благополучна, батько п’є. – Це ми чули, а мати? – Ну а що мати, мати наскільки є можливість намагалася за ними доглянути, вона ніде не працює».

А в соцслужбі кажуть, що сім’я виправлялась та виконувала всі рекомендації.

suspilne.media

EXMO affiliate program