У Рівненській області разом потонули 19-річний юнак та його 15-річна подружка

23 июня 2020 г. в 23:46

Обоє не вміли плавати, рятувальники закликають не лізти купатись у незнайомі водойми.

У селі Вітковичі Рівненської області разом потонули 19-річний юнак та його 15-річна подружка. Родичі не можуть збагнути, як це сталося, йдеться у ТСН.

Трагедія сталася У Рівненській області потонули 19-річний юнак та його 15-річна подружка У Рівненській області потонули 19-річний юнак та його 15-річна подружкана ставку за селом. Як все було – ніхто не бачив. Родичі зрозуміли, що трапилося горе, коли не змогли додзвонитися до 19-тирічного Володі.

"Ми почали дзвонити до неї, вона довго не брала трубку, потім я почала до нього дзвонити, він також трубку не бере", - розповідає старша сестра загиблої школярки.

15-річна Віка відпросилася в мами до ставка. Обіцяла у воду не йти, оскільки плавати вона не вміє. Не вмів плавати і 19-річний Володя. Чому обидва опинились у воді, в селі не збагнуть.

"Що воно там сталось, ми не знаємо. Мотоцикл на березі стояв, мобільники стояли і його одежа лежала", - каже бабуся загиблого юнака Надія Пилипака.

"Чи він перший поліз, його дівчина доставала, чи дівчину він доставав. Балакають, що в сітках, що може сітка там була і заплутались", - гадають люди.

EXMO affiliate program