У Рівненській області загинув пішохід, якому відірвало руку колесом, що відлетіло від вантажівки (відео)

18 июня 2021 г. в 17:40

Під Рівне загинув молодий чоловік, якого буквально знесло колесом від вантажівки, що зірвалася під час руху. Удар припав в праву частину тіла, під час якого сильно постраждало передпліччя.

Про це 17 червня повідомив Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги у Facebook. Дорожньо-транспортна пригода сталася в Березному. Саме туди медики "швидкої" отримали вчора виклик близько пів на п'яту вечора.

На місці ДТП медики виявили потерпілого, у якого було відірвано дві третини руки. Чоловіка екстрено госпіталізували в лікарню, де, через дві години, він помер.

"Попередній діагноз: травматична ампутація правої верхньої кінцівки на рівні нижньої третини плеча. Потерпілому надали необхідну медичну допомогу згідно з протоколом та госпіталізували до Березнівської центральної районної лікарні. Станом на 19 годину стало відомо, що потерпілий помер у лікарні", - повідомили в обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Видання "Сегодня" опублікувала відеозапис з місця події. На кадрах видно, що чоловіка збило колесом на тротуарі. На місці також працювали співробітники Нацполіції

aspi

EXMO affiliate program