У Рівненському зоопарку мавпа розірвала одяг відвідувачці (ВІДЕО)

9 мая 2023 г. в 17:00

Пішла в зоопарк - залишилась без кофтини. Мова про інцидент, який днями трапився у Рівненському зоопарку. Місцеві відвідувачі продовжують нехтувати заборонами, проханнями не годувати тварин та не простягати до кліток руки, внаслідок чого - подекуди покидають зоопарк травмованими.

Ніби-то милі звірята насправді можуть виявитися смертельною загрозою. А все тому, що люди часто нехтують безпекою та правилами поведінки. Наприклад, як на цьому відео, яке нещодавно поширилось рівненськими соцмережами.

Така ситуація трапилась днями у Рівненському зоопарку. До персоналу, так би мовити, потерпілі відвідувачі не зверталися, тому дирекція парку також дізналась про це із соцмереж. Заступниця директора з зоологічної частини Ірина Оліферук розповідає - найбільш популярними серед відвідувачів є примати. А все тому, що вони привітні та підходять близько до людей. Втім, дражнити їх не варто, оскільки вони стають агресивними.

Як пояснюють працівники зоопарку, таке, на жаль, трапляється не вперше. Тож наголошують: попри те, що годівля несе загрозу відвідувачам, це шкодить і тваринам. Все тому, що у зоопарку їм надають належну кількість харчів, а переїдання призводить деякі види звірів до смерті. Тому їжу яку ви приносите з собою, можна складати у спеціальний кошик на вході.

Попри загорожі та таблиці на кожному вольєрі з проханнями не простягати руки до тварин та не годувати їх, комусь із відвідувачів правила ніби-то і не писані.

Втім є і такі, хто з розумінням ставиться до прохань.

Як альтернатива, для поціновувачів тварин та охочих помилуватися тим, як вони їдять, існують показові годівлі. Тут можна і подивитися, і самому почастувати їх кормом, який готують працівники зоопарку. Коли це можна зробити - ви можете дізнатись на сайті Рівненського зоопарку або ж у соцмережах.

itvmg.com

EXMO affiliate program