У Росії невідомі партизани підпалили літак Су-24 (ВІДЕО)

10 мая 2023 г. в 12:04

На опублікованому відео видно полум’я поруч, або під хвостовою частиною фюзеляжу бомбардувальника, також від літака здіймався дим.

На території Росії невідомі підпалили фронтовий бомбардувальник Су-24. Про це повідомило формування «Свобода России» у t.me.

Вони також оприлюднили відео цієї події.

У повідомленні заявили про спалення бомбардувальника Су-24 в Новосибірську, що перебував на заводі російської компанії “Сухой” на майданчику авіаційної техніки, призначеної для ремонту та модернізації.

На опублікованому відео видно полум’я поруч, або під хвостовою частиною фюзеляжу бомбардувальника, також від літака здіймався дим.

Зазначається, що “літак успішно догорів” і ремонту він вже не підлягає. Однак, через коротке відео не можна зрозуміти, яких пошкоджень зазнав бомбардувальник.

“Партизани спалили бойовий літак для того, щоб показати, що ця війна має бути закінчена. Ти не можеш воювати за мир, знищуючи дітей та жінок у сусідній країні. Кремль справді «зміг повторити» — злочини нацистського режиму перед людством, і кожен, хто був причетний, відповість за це перед судом”, – зазначили у повідомленні.

Група осіб у світлу частину доби зайшла на територію аеродрому, здійснила заплановану акцію, яку зафільмувала і покинула місце події.

Зазначимо, що партизани вже не вперше атакують російські військові літаки на аеродромах.

mil.in.ua

EXMO affiliate program