У Рудно жорстоко побили кандидата у депутати Львівської міськради

18 октября 2020 г. в 00:59

Більше інформації, відео та фото обіцяють надати після первинних слідчих дій

Сьогодні, 16 жовтня, у Рудно сталась дуже неприємна ситуація. Перед зустріччю кандидата на Львівську ОТГ від НРУ Ігорем Кузьмаком з громадою жорстоко й цинічно побили кандидата в депутати Львівської міської ради Богдана Калічака і його батька. Про це інформує Львівська обласна організація партії Народний рух України, пише Depo.Львів.

Батько знаходиться в лікарні, а сам Богдан дає свідчення поліції про цей злочин. Троє людей в нетверезому стані спочатку напали на Богдана та його батька, а потім ломом розтрощили його машину. Ми вважаємо, що це провокація та підлі дії наших опонентів.

ПП "Народний Рух України" завжди чесно й прозоро вела і веде свою передвиборчу кампанію. Чому в демократичній країні у виборчих перегонах вдаються до методів свавілля, жорстокості та насильства? Думаємо, відповідь на те повинні дати Верховний Головнокомандувач та міністр внутрішніх справ Аваков.

"Зі свого боку ми закликаємо місцеві правоохоронні органи розібратись належним чином з цією ситуацією й дати правову оцінку діям злочинців. Відповідні заяви вже подані. Очевидно, нашим опонентам дуже не хочеться, щоб Рух отримав владні місця на цих виборах", - йдеться у повідомленні.

Більше інформації, відео та фото обіцяють надати після первинних слідчих дій.

/lviv.depo.ua

EXMO affiliate program