У Слов’янську чоловік з ножем напав на кандидата у мери від ОПЗЖ

18 октября 2020 г. в 18:45

У Слов’янську під час передвиборчої зустрічі у дворі багатоповерхівки місцевий житель напав із ножем на кандидата у мери Павла Придворова з партії «Опозиційна платформа — За життя».

Про це повідомляє пресслужба партії.

Увечері 17 жовтня Придворов спілкувався з місцевими мешканцями, коли з під’їзду однієї з багатоповерхівок вискочив 50-річний чоловік і намагався напасти на нього з ножем. Жителі будинку затримали нападника та викликали поліцію.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 129 (погроза вбивством). Її санкція передбачає позбавлення волі до двох років.

Що відомо про Павла Придворова?

Він депутат Слов’янської міської ради та голова правління підприємства «Слов'янський машинобудівний завод». У 2014 році був секретарем міськради та виконував обов’язки міського Слов’янська.

За словами представника України у Тристоронній контактній групі у Мінську, журналіста Дениса Казанського, депутат Придворов свого часу голосував за проведення так званого «референдуму» та створення «слов’янської дружини». Цікаво, що Придворова не притягнули до відповідальності за такі дії.

hromadske.ua

EXMO affiliate program