У столиці 24-річний хлопець зарізав 44-річного чоловіка (відео)

14 августа 2020 г. в 11:22

У Києві 24-річний хлопець вбив 44-річного чоловіка під час розпиття алкогольних напоїв. Він наніс йому чисельні ножові поранення у грудну клітину і спину.

Про це повідомила пресслужба поліції у місті Київ, передає "Znaj.ua".

Тіло чоловіка з численними ножовими пораненнями у квартирі виявила його мати та викликала правоохоронців. За фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження.

"До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у будинку на вулиці Зодчих місцева мешканка виявила сина з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції",- повідомили в поліції.

На місці події правоохоронці виявили труп 44-річного киянина з численними ножовими пораненнями грудної клітини та спини.

"Ми встановили, що смертельні травми потерпілий отримав під час конфлікту зі знайомим, із яким напередодні розпивав алкогольні напої. Зловмисником виявився мешканець Вінниччини, 1996 року народження, раніше не судимий. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України",- розповів начальник поліції Києва Віктор Нечитайло.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство). Наразі зловмисника затримали. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

EXMO affiliate program