У столиці на зупинці знайшли задушену жінку (фото, відео)

27 октября 2020 г. в 04:01

У Києві на зупинці громадського транспорту перехожі виявили тіло жінки із численними ушкодженнями. Вбивцю затримали правоохоронці. Про це повідомляє місцева поліція.

Так, до Деснянського управління поліції від перехожих надійшов виклик про те, що на зупинці на вулиці Закревського вони побачили жінку з ознаками насильницької смерті.

Як розповів начальник відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрій Табала, по прибуттю поліцейські оглянули місце, опитали свідків та виявили тіло невідомої жінки:

«Лікарі оглянули потерпілу та констатували її смерть. Під час огляду тіла жінки, криміналісти виявили сліди асфіксії, які вказують на те, що, ймовірно, її задушили. Поряд ми знайшли особисті речі невідомої, а згодом встановили її особу. Це – 46-річна жителька столиці, в якої напередодні стався конфлікт зі знайомим. Для встановлення остаточної причини смерті, тіло померлої відправили на судово-медичну експертизу».

У ході оперативно-розшукових заходів оперативні працівники Деснянського управління поліції встановили та затримали 32-річного уродженця Херсонщини, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві жінки. Наразі чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

EXMO affiliate program