У тещі Порошенка діагностували інсульт, а не коронавірус - ЗМІ (відео)

10 ноября 2020 г. в 12:40

Людмила Переведенцева, теща колишнього президента України Петра Порошенка і мама Марини Порошенко, знаходиться в одній з лікарень Києва з інсультом, а не з коронавірусом, як заявлялося раніше.

Відповідне підтвердження опублікував блогер Анатолій Шарій в Youtube. Його представник спробував відвідати жінку в лікарні.

"У вас адже лікується Людмила Переведенцева, теща Петра Олексійовича Порошенка? Я член молодіжної організації Європейської солідарності. Ми хотіли передати їй невеликий букет і побажати здоров'я. Вас можна запитати, як у неї здоров'я?" ,- представився персоналу лікарні чоловік.

За словами лікарів, Переведенцева дійсно нещодавно була госпіталізована, знаходиться в реанімації. Однак у неї діагностували інсульт, а не Covid-19. Медики чоловіка у відділення не пропустили, проте погодилися передати букет.

"Вона лежить в реанімації. З інсультом. Коли вона вийде, її можна буде відвідати. Просто я не знаю, який у неї стан. Я не її лікуючий лікар", - пояснив ситуацію чоловік, який обіцяв передати квіти Переведенцевій.

Автори ролика висловили припущення, що букет стане для пацієнтки підтримкою.

glavred.info

EXMO affiliate program