У центрі Харкова чоловік підірвав себе у дорогій іномарці (фото, відео)

19 сентября 2020 г. в 19:00

У центрі Харкова, недалеко від метро Пушкінська по вул. Алчевських чоловік підірвав себе. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Про це повідомили у пресслужбі ГУНПУ в Харківській області.

Як повідомляється, близько 15:30 по спецлінії поліції 102 зателефонувала жінка і повідомила, що її чоловік взяв з собою якийсь підозрілий предмет і попрямував до гаража. При цьому вона зазначила, що останнім часом він перебував у пригніченому депресивному стані. Коли жінка через деякий час прийшла в гараж і спробувала поговорити з чоловіком, він не пустив її в приміщення, закрився в ньому і заявив, що покінчить життя самогубством.

Після отримання повідомлення на місце події терміново прибули керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, наряди патрульних, спецпідрозділу ТОР і КОРД.

Чоловік ніяк не відреагував на прохання правоохоронців відкрити двері та не розмовляв з поліцейськими. Коли спецназівці потрапили в приміщення, вони побачили в машині на задньому сидінні тіло чоловіка із травмами, несумісними з життям.

"За попередніми даними, чоловік підірвав себе невстановленим вибуховим пристроєм. Перестрілки та заручників не було", - розповіли в поліції.

Обставини події встановлюють слідчі, криміналісти та вибухотехніки.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program