У центрі Хмельницького нетверезий водій спровокував ДТП (ВІДЕО)

16 ноября 2021 г. в 09:20

У дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у центрі Хмельницького, за словами очевидців, потрапили три автомобілі. Водій, який, ймовірно, спровокував ДТП, вийшовши з автомобіля, ледве тримався на ногах та не міг пояснити, чому в такому стані він сів за кермо. На місце події викликали поліцію.

Лише дивом дорожньо-транспортна пригода на вулиці Свободи, неподалік ЦУМу, закінчилися без жертв та страшних наслідків. Водій легковика “Audi”, рухаючись, за словами очевидців, по пішохідному переходу, врізався у “Volkswagen”, заблокувавши водійку в автомобілі. Жінка, за її словами, їхала по онука, проте змушена була чекати правоохоронців, не маючи можливості навіть вийти з авто.

Водій Audi, на вигляд дуже нетверезий, вибачався перед власницею авто, в яке врізався, проте пояснити, чому сів за кермо в такому стані так і не зміг. З водієм в автомобілі перебувала жінка-пасажирка, яка обурювалася тим, що на місці ДТП хмельничани знімають відео.

За словами очевидців, у цю ДТП потрапили три автомобілі. Проте наразі інформація про третє авто відсутня. Стежте за оновленнями.

https://podillyanews.com

EXMO affiliate program