У центрі Києва автомобіль перекинувся прямо під час руху: "гонка" потрапила на відео

4 января 2022 г. в 10:00

У Києві трапився моторошний інцидент на Набережному шосе. Там перекинувся автомобіль Honda, який, ймовірно, рухався на чималій швидкості.

Це сталося 3 січня. Кадрами з місця аварії поділилися очевидці. На місце ДТП оперативно прибули правоохоронці. Вони з'ясовують усі обставини події.

Перед 18:00 у телеграм-каналі "Київ оперативний" показали відео, на якому видно перевернутий автомобіль посеред дороги. Іншим машинам довелося його об'їжджати. Через це на Набережному шосе утворилися затори – у бік Подолу.

Згодом у мережі з'явилося відео, на якому зафіксований сам момент перекидання. Судячи з кадрів, авто на швидкості намагалося перестроїтися з однієї крайньої смуги в іншу. Через лічені секунди водій втратив керування й машина перевернулася. На щастя, автомобіль не зачепив інші машини на дорозі, яких поруч було багато.

Один із користувачів мережі написав, що "за кермом була малолітня, яка всіх обганяла та підрізала". Він стверджував, що цю дівчину витягнули з машини й на вигляд з нею все було гаразд.

У відповідь йому заперечили – мовляв, водієм був дорослий хлопець, але разом з ним нібито їхала пасажирка.

Крім цього, люди також пишуть, що це ж авто вже не вперше ганяє Києвом і мало не врізалося у них напередодні.

24tv.ua

EXMO affiliate program