У Вінниці між протестувальниками сталася сутичка (відео)

14 января 2021 г. в 19:30

У Вінниці кілька сотень підприємців сьогодні, 14 січня, вийшли на протест під стіни ОДА. Під час акції сталася сутичка, поліція затримала активістів ГО Едельвейс. Про це повідомляє місцеве видання VежА.

Повідомляється, що біля стін ОДА зібралися люди з прапорами SAVE ФОП і плакатами, деякі з них мали пов'язки з жовтого скотча на руках.

"До початку мітингу до входу в ОДА підійшла невелика група активістів ГО Едельвейс, які розгорнули власні плакати і почали викрикувати гасла", - йдеться в повідомленні.

На активістів Едельвейса накинулися кілька учасників мітингу, які намагалися вирвати плакати з рук інших протестувальників. Почалася сутичка, в яку втрутилися співробітники поліції, в результаті чого одного з активістів Едельвейса затримали і помістили в автозак. Решта активістів організації поліція завела в будівлю ОДА.

На мітингу спікери відзначали, що карантин підсилює соціальну несправедливість в Україні, дозволяючи працювати великому бізнесу, в той час як дрібні підприємці, зокрема ФОП, позбавлені можливості заробляти гроші.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program