У Вінниці озброєні чоловіки побили двох людей і втекли на елітному авто (відео)

14 мая 2021 г. в 18:20

У Вінниці в одному з дворів на Келецькій четверо зловмисників побили двох чоловіків, а коли почали втручатись перехожі, втекли на автомобілі Lexus. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Свідки повідомили до поліції про те, що четверо невідомих у дворі на Келецькій б’ють ногами двох чоловіків, які лежали на землі. При цьому один із нападників мав при собі пістолет.

Коли на місце прибули правоохоронці, потерпілих там теж уже не було, до поліції вони також не звертались. Тим не менш оперативники сектору кримінальної поліції Відділення поліції N1 міста встановили усіх учасників події та затримали чотирьох підозрюваних у вчиненні хуліганства.

Це місцеві жителі віком від 32 до 47 років. У одного із затриманих вилучили пістолет, який буде направлено на експертизу. Один зі зловмисників раніше притягувався за грабіж. Нині вони перебувають у ізоляторі тимчасового тримання. Готуються матеріали для оголошення їм про підозру у вчиненні хуліганства та обрання запобіжного заходу. Слідство проситиме взяти чоловіків під варту. Їм загрожує до семи років ув’язнення.

EXMO affiliate program