У вогні під Києвом загинули двоє дітей: рятувальники пояснили, чому пожежа так швидко забрала їх життя (Відео)

1 августа 2019 г. в 12:12

Кімната, де під час пожежі в житловому будинку села Гайшин в Переяслав-Хмельницькому районі Київщини були замкнені двоє братів, була оббита легкозаймистим матеріалом, що й спричинило швидке задимлення і поширення вогню, а врешті — трагедію.

Як повідомляє ГУ ДСНСУ у Київській області, пожежа спалахнула вранці 29 липня в кімнаті, де перебували діти, і на момент прибуття рятувальників вже охопила весь будинок.

За годину пожежу ліквідували, та врятувати життя братів віком 2 і 4 роки не вдалося — діти спершу вчаділи, а вже потім їх охопило полум’я.

Що стало безпосередньою причиною трагедії, фахівці встановлюють, розглядаючи наразі дві версії: коротке замкення електромережі або ж ігри дітей із сірниками.

Як повідомили очевидці, двох дітей в кімнаті замкнула мати, яка пішла в магазин. Вдома був ще старенький дідусь, який відчинив двері кімнати з дітьми, коли вона вже палала повністю.

Сільський голова Гайшина каже, що родину, де загинули діти, без даху над головю не залишить — вже знайшов хату під тимчасове житло.

Всі подробиці про обставини трагедії — у сюжеті ТСН

EXMO affiliate program