У Зеленського пояснили, чому останнім часом не показують роботу "Байрактарів" (Відео)

25 октября 2022 г. в 09:30

Останнім часом з фронту не надходила інформація про застосування "Байрактарів". Також не було й відео ураження ворогів за допомогою безпілотника турецького виробництва.

Однак українські захисники як і раніше використовують ці БПЛА. Просто зараз інформацію про роботу дронів почали менше поширювати в публічному полі.

Такі відомості надійшли від радника Офісу президента України Олексія Арестовича під час його розмови з російським юристом Марком Фейгіним. "Все добре з "Байрактарами". Андрій Єрмак не дарма їздив на завод до Туреччини місяць тому. Все добре з "Байрактарами", просто ми їх не випинаємо. Вони не миготять у нас в кожному другому повідомленні: "Байрактари" перемогли, "Байрактари" те, "Байрактари" це. Вони працюють, але ми просто не акцентуємо увагу, не педалюємо цю тему", — заявив Арестович.

Фейгін запитав радника ОПУ, чи була така установка. Той назвав такий крок "розумним", враховуючи позицію Туреччини щодо війни в Україні. Офіційна Анкара також виступає посередником при обміні полоненими. У сукупності це стало причиною, чому в публічному просторі зменшилася кількість інформації про роботу турецьких безпілотників на фронті.

aspi

EXMO affiliate program