У Житомирі місцевий житель виготовляв порнографію і розбещував дітей

21 ноября 2020 г. в 17:13

Зловмисник розповсюджував порнографію в соцмережах і спонукав дітей робити те саме

У Житомирі правоохоронці викрили місцевого жителя, який виготовляв і розповсюджував порнографічні матеріали, а також розбещував неповнолітніх. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Житомирщини.

Зазначається, що 36-річний чоловік за допомогою мобільного телефону виготовляв фото та відеоматеріали порнографічного характеру за своєї участі. Порнографію він розповсюджував у соцмережах серед малолітніх дівчат через фейкові анонімні акаунти. Крім того, він спонукав дітей до зйомки та надсилання йому подібних матеріалів.

Сьогодні, 20 листопада, правоохоронці провели обшук вдома у фігуранта, під час якого виявили та вилучили докази, котрі підтверджують причетність чоловіка до вчинення злочинів. Чоловікові уже повідомили про підозру у вчиненні понад десятка кримінальних правопорушень, передбачених статтями про виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, а також розбещення неповнолітніх.

Наразі вирішується питання про застосування до чоловіка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

zik.ua

EXMO affiliate program