У ЗСУ потужно відповіли на погрози “ДНР” атакувати Україну

13 августа 2019 г. в 00:14

Екс-спікер Генштабу ЗСУ Владислав Волошин заявив, що погрози “ДНР” атакувати Україну нереальні.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на “Obozrevatel”, екс-спікер Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Волошин відповів на провокативну заяву “ДНР”.

Заява “пресслужби народної міліції “ДНР”” про успішний наступ на Україну зроблена з метою спровокувати українських військових спікерів видати плани України.

Але провести такий наступ практично нереально. Про це сказав екс-спікер Генерального штабу Збройних Сил України, військовий експерт Владислав Волошин.

“Щось подібне зробити практично нереально, бо сьогодні українська армія – одна з найбільш боєздатних у Європі. Бо ми ведемо реальну війну. А смуга у нас багатоешелонована”, – зауважив він, говорячи про наступ по лінії Кривий Ріг – Кременчук – Полтава – Київ.

“І зробити це за якийсь вечір, день чи тиждень – це дуже важко. Я не скажу, що нереально, бо у світі реально все. Але це зі сфери фантастики”, – наголосив експерт.

Відповідаючи на запитання, чому терористи роблять подібні заяви, Волошин припустив: “Вони хочуть почути коментарі, що ми на це скажемо. Вони провокують нас, щоб вивідати наші плани. Так от, нехай знають, що у нас глибокоешелонована оборона, а армія вміє і може воювати”.

“А ось “отвєточка”, яка піде туди, можливо, і до Ростова дійде”, – пообіцяв він.

Перед тим одіозний терорист, “начальник прес-служби народної міліції “ДНР”” Данило Бессонов повідомив, що “республіка” прорвала оборону ЗСУ на Донбасі і вже до вечора 11 серпня буде у Києві.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program