Убивство доньки російського пропагандиста Дугіна обростає новими подробицями. В “Азові” кажуть – “низькосортні фейки” (Відео)

24 августа 2022 г. в 11:00

До вибуху авто, в якому під Москвою 20 серпня загинула донька кремлівського пропагандиста Дугіна, бійці “Азова” не мають жодного стосунку. Знайдені російським “слідством” документи “підозрюваної” – це абсолютний фейк російських спецслужб.

Як повідомляє ТСН, бійці полку “Азов” заявили, що “підозрюваної” Наталії Вовк не знають, бо жодних жінок із таким військовим званням на службі в полку “Азов” Нацгвардії України не було.

“Низькосортні фейки”, – кажуть в “Азові” про “слідство” Росії і встановлення ним “підозрюваної!.

У Національній гвардії України сьогодні наголосили, що у фальсифікації Кремль пішов ще далі - створив фейкову сторінку про "підозрювану" у Вікіпедії.

"А ви бачили, щоб на "підозрюваних" у день їх "викриття" одразу з'являлася сторінка у Вікіпедії ??)))

Якщо ні - то тримайте:

Вчора, з з появою новини про розкриття вбивства Дар'ї Дугіної та звинувачень на адресу Наталії Вовк (Шабан) - про неї відразу з'явилася сторінка у Вiкі, де виписана вся ця фейкова історія, а саму Наталію позначають як "военнослужащая батальона «Aзов» нацгвардии Украины". Тобто для росЗМІ позиція така: не вірите в нашу офіційну версію - читайте Вікіпедію!" - йдеться в повідомленні Нацгвардії України.

EXMO affiliate program