Убивство з розчленуванням у Києві: поліція і очевидці розповіли моторошні подробиці про нутрощі в холодильнику (Відео)

7 августа 2020 г. в 17:46

Підозрювану в убивстві з розчленуванням у Києві затримали, прокуратура їй вже оголосила про підозру за статтею ККУ “умисне вбивство”.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Києві.

Як проінформували столичні правоохоронці, жінку, яка намагалась у лісосмузі Деснянського району Києва спалити частини людського тіла, 6 серпня помітили патрульні.

Поліція встановила, що жертвою вбивства став 39-річний киянин. Залишки його тіла знайшли у його ж квартирі в Дніпровському районі столиці при обуку.

“Потерпілий – мешканець Дніпровського району, 1981 року народження. В його квартирі ми знайшли інші частини його ж тіла”, – повідомив т.в.о. начальника ГУНП у м. Києві Віктор Нечитайло.

31-річна підозрювана – громадянка іншої країни. Вона орендувала житло в цій же багатоверхівці по сусідству з убитим і знала його.

Мотивом злочину, підозрюють правоохоронці, могло бути прагнення жінки заволодіти квартирою вбитого. Це перевірить подальше слідство.

“За погодженням із прокуратурою м. Києва затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу”, – повідомила поліція Києва.

Очевидці ж розповіли ТСН подробиці. Кажуть, запаху розкладання тіла свого вбитого сусіда не відчували і не знали, що він уже мертвий.

“Запаху не було. Коли вже нутрощі убитого при обшуку знайшли в пакеті в холодильнику і діставали, тоді пішов запах”, – розповіли сусіди вбитого.

Очевидці також кажуть, що підозрювана в убивстві жінка могла діяти не сама: сусіди бачили, як кілька днів тому квартиру убитого відкривав ключем незнайомий чоловік.

Більше подробиць про злочин і перші результати правоохоронців у його розслідуванні, – в сюжеті ТСН.

7days-ua.com

EXMO affiliate program