Удар іранським дроном по багатоповерхівці у Києві: журналіст показав, який вигляд має будинок (відео)

31 мая 2023 г. в 09:27

Журналіст переконаний, що окупанти навмисно вдарили "шахедом" по будинку.

Російська терористична армія вдарила іранським дроном по багатоповерхівці в Голосіївському районі Києва. Журналіст Андрій Цаплієнко наголосив, що окупанти навмисно обстріляли помешкання мирних українців.

Про це він повідомив з місця обстрілу.

Андрій Цаплієнко повідомив, що іранський дрон навмисно влучив у багатоповерхівку в Києві, бо це не було наслідком роботи ППО.

"Його не збили, він насправді влучив. Як ми бачимо, два поверхи практично повністю зруйновані. Це - не найкраще відчуття, коли ти бачиш, як у твій дім залітає 50 кілограмів вибухівки. Біля будинку вже прибрали пошкоджені автіки. Загинула 33-річна жінка, вона стояла на балконі та дивилась, як ППО збиває іранські дрони", - сказав журналіст.

Обстріл багатоповерхівки у Києві

Російські терористи у ніч проти 30 травня запустили по Україні іранські дрони. 29 із 31 "шахеда" вдалось збити.

Один із дронів поцілив по багатоповерхівці в Голосіївському районі Києва. На місці трагедії загинула 33-річна жінка, яка за словами мера Києва Кличка, хотіла подивитись, як ППО збиває дрони.

Житловий будинок сильно постраждав. Фактично зруйновані чотири верхні поверхи, на інших вибуховою хвилею повибивало вікна. Також було пошкоджено 27 автомобілів, припаркованих біля багатоповерхівки.

tsn.ua

EXMO affiliate program