Українські бійці на Донбасі точковим ударом знищили новітню станцію розвідки російських окупантів (Відео)

8 июля 2020 г. в 20:46

Бійці 24-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені короля Данила знищили новітню переносну станцію наземної розвідки, яку російські окупанти не раз використовувалася проти українських військових на Донбасі.

Про це повідомила прес-служба “королівської бригади” і оприлюднила відповідне відео.

“В смузі відповідальності 24 ОМБр імені короля Данила противник тривалий час використовував новітню переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 “Кредо-М1″ російського виробництва. Ця станція дозволяла ворогу не тільки автоматично виявляти і визначати координати наших технічних засобів та підрозділів, а й вести точне корегування артилерійського вогню по них. Саме за допомогою цієї станції російські найманці здійснювали прицільні обстріли наших позицій”, – повідомили ційці ЗСУ.

Українські військові наголосили, що цю станцію розвідки ворога Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ не раз фіксувала в дії на окупованому Донбасі і в звітах засуджувала факти постачання Росією сучасної зброї на Донбас.

Влучним пострілом “королівські піхотинці” знищили цю новітню російську військову техніку на Донбасі.

“Завдяки мужності особового складу та їх вмілим і злагодженим діям, воїнам вдалось виявити місце розташування корегувальників та нанести точкове вогневе ураження по позиції ворога пострілом з ПТКР та знищити її”, – написали бійці 24-ї бригади ЗСУ про свій успіх.

7days-ua.com

EXMO affiliate program