Українські десантники знищили цілий підрозділ окупантів (ВІДЕО)

6 марта 2023 г. в 11:44

Як повідомляє nbnews, таку інформацію надали в прес-службі Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Також було опубліковане відповідне відео.

Зазначається, що російські загарбники не припиняють активні наступальні дії, але при цьому мають серйозні втрати, причому як у живій силі, так і у військовій техніці.

У свою чергу, захисники територіальної цілісності України продовжують процес успішної демілітаризації загарбників завдяки вмілим діям, спрямованим на планування та тактику дій підрозділів.

Наприклад, воїни, які представляють 77-у окрему аеромобільну бригаду ДШВ ЗС України, ліквідували підрозділ російських загарбників на одному з важливих напрямків. На опублікованих у мережі кадрах відображені залишки розбитого ворожого підрозділу та зачистка позицій противника.

“Зазначимо, що більшість знищеного особового складу російських військових мали черевики, елементи форми одягу та спорядження ЗС України. Швидше за все, його зняли з полонених або загиблих українських воїнів. Але Бог їх уже покарало, руками українських десантників!”, – сказано в повідомленні.

EXMO affiliate program