Українські розвідники з бригади "Едельвейс" показали розгромні удари по окупантах. Відео

26 марта 2023 г. в 07:00

У 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді "Едельвейс" показали бойову роботу своїх розвідників. На камеру зафіксували те, як захисники майстерно зменшують кількість окупантів на українській землі.

Камера з дрона зняла й черговий факт того, як військові ЗС РФ "своїх не кидають". Відео опубліковано на Facebook-сторінці 10-ї ОГШБр.

На кадрах "едельвейси" продемонстрували позиції підрозділів російської армії, окопи, які загарбники нарили на нашій землі, а також їхні спроби висунутися в штурм.

У всіх цих випадках бійці 10-ї ОГШБр закидали ворога "бавовною" з неба. Бражуючі боєприпаси, скинуті з дронів, вмить відправляли частину окупантів на "концерт Кобзона", а декого – в лави "трьохсотих".

Щоправда, навіть намагання військових ЗС РФ евакуювати поранених товаришів не увінчалися успіхом. На камеру потрапив момент прильоту по групці окупантів із ношами, на яких вони несли одного зі своїх.

Після удару один із них вцілів, але накивав п’ятами, кинувши решту трьох товаришів помирати серед поля.

"Наші розвідники майстерно зменшують їхню кількість на нашій землі, що дає можливість хлопцям зачищати їхні позиції та відвойовувати нашу землю", – прокоментували у бригаді "демілітаризацію" окупантів.

Увага! Відео 18+

obozrevatel.com

EXMO affiliate program