Українські штурмовики викурили окупантів з опорника під Бахмутом. Відео

22 октября 2023 г. в 22:30

Бійці Третьої окремої штурмової бригади продовжують звільняти українську землю від російських окупантів у районі Бахмута на Донеччині. Нещодавно вони провели надзвичайно сміливу операцію, викуривши загарбників з їхнього опорного пункту на одному з напрямків.

Для цього українські штурмовики наблизилися впритул до ворожих позицій та здійснили потужні підриви у ворожих "норах". Відео, зняте за допомогою БпЛА, було опубліковане в Telegram-каналі 3 ОШБр.

"Штурмовики наблизилися впритул до позицій противника та з ризикованої дистанції здійснили низку потужних підривів прямо у ворожих норах. Наскрізні вибухи в трубах з росіянами – робота відчайдушних бійців 3-ї роти 1-го штурмового батальйону бригади", – зазначено в коментарі до відео.

На опублікованих кадрах видно, як українські воїни здійснюють підриви, змушуючи окупантів вилазити з опорника і втікати.

"Неможливо досягти успіху без синергії зусиль всіх підрозділів, але саме піхота виконує найважчу роботу. На відео видно наскільки", – прокоментував дії захисників-відчайдухів заступник командира 3 ОШБр ЗСУ майор Максим Жорін.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program