Українські військові показали, як згоріли САУ російських найманців (Відео)

25 ноября 2020 г. в 07:40

Російські окупанти не припиняють порушувати Мінські домовленості й чи не щодня відкривають вогонь по позиціях, які утримують українські воїни.

Так зване перемир’я можна назвати кровавим, бо ми втрачаємо наших захисників. Так, уже сьогодні від кулі снайпера загинув наш воїн, повідомили в штабі ООС.

У машині управління. Фото Р. Доніка.

Найманці також несуть втрати і в живій силі, і в техніці. Наші військові кажуть, що вони тут ні до чого. Це – необережне поводження ворогів з вогнем. І при цьому нагадують, що їм у роботі дуже допомагають машини управління польотами аеророзвідки, які оснащують волонтери.

Про таку машину написав волонтер Роман Донік у фейсбук. Як він пише, один з підрозділів «виявляє і фіксує необережне поводження бойовиків з вогнем і вибуховими речовинами. Все що трапляється з технікою і живою силою супротивника – “етонєми”, а токмо недотримання заходів обережності мавпами, яких найняла рф для війни з Україною. Просто аеророзвідка, випадково, завжди з’являється в потрібному місці і в потрібний час». Роман Донік додає: «ЗСУ ніколи не порушують режим тиші. А якщо тихо щось і прилітає з неба, то “це не ми”. Просто сірники – не іграшка. Спасибі всім, хто допомагає».

EXMO affiliate program