Українські захисники FPV-дроном уразили ворожу РСЗВ "Ураган" на території Росії: епічне відео

8 апреля 2024 г. в 10:50

Наші військові продовжують результативно знищувати окупантів та їхню техніку з допомогою FPV-дронів. Причому не лише на території України, а й у Росії.

Нашим військовим з підрозділу Chimera вдалося успішно уразити ворожу техніку. На відео, яке виклав у мережу активіст Сергій Стерненко, можна побачити, як FPV-дрон б'є по реактивній системі залпового вогню "Ураган".

Рідкісний удар по РСЗВ

Дрон наших воїнів Сил оборони не лише переслідував РСЗВ ворога, він ще й влучив в "Ураган". Цікаво, що сталося це на території Росії. Якщо точніше, то йдеться про Бєлгородську область.

Дуже рідкісний випадок – дроном уражено РСЗВ "Ураган,

– зазначив Сергій Стерненко.

Він не лише виклав ролик у мережу, а й подякував українцям, котрі продовжують донатити на FPV-дрони, які наші військові результативно використовують для ударів по ворогові.

На відео, яке Стерненко виклав у мережу, можна побачити момент влучання безпілотника у РСЗВ. Видно, як FPV-дрон слідкує за російською реактивною системою залпового вогню. І в якийсь момент він влучає у БМ-27 "Ураган", який курсував населеним пунктом на Бєлгородщині.

FPV-дрон українців уразив РСЗВ "Ураган" на Бєлгородщині: дивіться відео

Оскільки ми заговорили про ураження РСЗВ "Ураган", то не зайвим буде згадати актуальну статистику втрат ворога. Нею зранку 7 квітня поділилися у Генштабі ЗСУ.

24tv.ua

EXMO affiliate program