"Укріпили каналізаційними люками": ЗСУ на півдні ліквідували російський танк з додатковою "бронею" (відео)

9 ноября 2022 г. в 15:30

Збройні сили України на Херсонщині ліквідували незвичний російський танк. Окупанти для підсилення броні бойової машини прикріпили до нього каналізаційні люки.

Російські військові славляться не лише викраденням особистих речей українців на тимчасово окупованих територіях, але й крадіжками люків. Про знищення танку окупантів повідомили на сторінці командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"У Херсонській області воїни однієї з аеромобільних бригад Десантно-штурмових військ Збройних сил України продовжують звільняти рідну землю від окупантів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що люки мали допомогти росіянам захиститися від вогневого ураження. Втім, така імпровізована броня не була вкрай успішною.

"На одному з підбитих танків українські воїни виявили "додаткову броню", а саме вкрадені каналізаційні люки, які мали служити екіпажу захистом від ураження. Але це їм не допомогло врятуватися – фінал все одно прикрий для росіян. Так і надалі буде з кожним загарбником", – додали українські військові.

uaportal

EXMO affiliate program