Успішна 16-річна зірка соцмереж наклала на себе руки (фото, відео)

27 июня 2020 г. в 18:30

Після того, як за загадкових обставин помер 28-річний південнокорейський співак Йохан, стало відомо, що в столиці Індії Нью-Делі наклала на себе руки 16-річна зірка соцмереж Сійя Каккар. Про це пише видання Daily Mail.

Сійя була популярна на платформах TikTok, Instagram, Snapchat і YouTube. Так, лише в TikTok у дівчини було більше 1 млн та 100 тисяч користувачів, які підписалися на її канал. Сійя прославилася в основному своїми танцювальними відео.

Повідомлення про смерть юної танцівниці і співачки підтвердив її менеджер Арюн Сарін, який керував її справами і займався рекламними угодами.

Він сказав, що причиною самогубства було, мабуть, щось особисте, оскільки кар'єра і бізнес у дівчини розвивалися дуже добре. Сарін в день смерті обговорював з нею по телефону новий проект. «Вона розмовляла зовсім нормально», - сказав він.

За кілька годин до смерті Каккар опублікувала нове відео, зроблене на даху будинку, де вона здавалася абсолютно спокійною і посміхалася.

Батьки дівчини кажуть, що вона отримувала погрози у мережі, але якого саме плану не повідомили. Яким чином Сійя розпрощалася з життям офіційно - не розголошується. За повідомленнями ЗМІ, вона повісилася у себе вдома.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program