В 11-річного хлопчика ЧМТ. Син кандидата в мери Кривого Рогу від Слуги народу збив дитину на переході — відео

5 сентября 2020 г. в 19:20

Син кандидата в мери Кривого Рогу від Слуги народу Дмитра Шевчика Марк збив 11-річного хлопчика на пішохідному переході.

Про це сам Шевчик написав у Facebook.

За його словами, 18-річний Марк «уникав зіткнення з авто, не впорався з керуванням і виїхав на пішохідний перехід», і його машина «зачепила» хлопчика. В 11-річного Сашка закрита черепно-мозкова травма, надкол правої скроневої кістки, підозра на забій внутрішніх органів, перелом плечової кістки і безліч саден. Кандидат у мери з посиланням на лікарів дніпропетровської дитячої обласної лікарні заявив, що його стан стабільний.

«Марк не ховався і не збирався тікати з місця ДТП, він викликав швидку допомогу, був абсолютно тверезий і пройшов медичний огляд, співпрацював з поліцією», — стверджує він.

Шевчик заявив, що «бере на себе особисту відповідальність за майбутнє Саші».

Водночас місцева ТРК Рудана повідомляє, що 11-річний хлопчик переходив дорогу з мамою на зелене світло, а водій їхав на великій швидкості і врізався в огорожу.

«Щойно сталася ДТП, водій почав комусь телефонувати і зняв номери з машини. Травмованого хлопчика терміново доставили до лікарні», — пише Рудана.

Дмитро Шевчик — гендиректор ПрАТ Центральний гірничо-збагачувальний комбінат. Депутат Дніпропетровської обласної ради, громадський діяч, промисловець, розвиває важливі для міста та держави проєкти. Працював у ВАТ Південний гірничо-збагачувальний комбінат заступником генерального директора з комерційних питань, генеральним директором ПАТ Центральний гірничо-збагачувальний комбінат Групи Метінвест.

nv.ua

EXMO affiliate program