В аварії у Вінниці загинув відомий бізнесмен (ВІДЕО)

22 мая 2020 г. в 16:36

В аварії у Вінниці загинув відомий бізнесмен і меценат: чоловік на велосипеді потрапив під "Ауді"

Велосипедист, який загинув внаслідок ДТП у Вінниці на вулиці Порика 20 травня - відомий в області підприємець та меценат Михайло Бровко. Він, зокрема, засновник літинської компанії "Маріо". Фірма Михайла Бровка відома у районі та загалом у Вінницькій області своєю благодійної діяльністю.

У мережі друзі, знайомі та співробітники компанії пишуть слова скорботи.

"Людина, що була закохана в життя. Завдяки своїй енергії він надихав навколо себе людей, творив і змінював майбутнє. Людина з безмежно добрим серцем, чуйний керівник, люблячий чоловік, батько, брат, син. Колектив компанії "Маріо" сумує про втрату. Важко повірити, що людину, яка вклала всю свою душу і серце в розвиток Маріо більше немає з нами. Завжди привітний, усміхнений, людяний. Завжди цікавився життям кожного співробітника. Жартував і радів життю, своїм прикладом надихав кожного, з ким зводила його доля. Сумуємо разом з сім'єю. Світла пам'ять про Михайла залишиться в наших серцях!", - йдеться на сторінці компанії у Facebook.

"Особисто для мене Михайло Михайлович Бровко був прикладом і я реально шокований тим, що сталося... Біль і смуток наповнив сьогоднішній день. Михайло Михайлович дійсно своєю енергією ділився не лише з працівниками компанії та знайомими й близькими людьми, а й постійно допомагав Літинському району в цілому...", - пише Валерій Сікоренко.

naparise.com

EXMO affiliate program