В Харкові затримали малолітніх вбивць солдата ЗСУ

18 марта 2019 г. в 23:38

16 березня в Харківській області виявили тіло солдата ВСУ, а поліція викрила вбивць.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

На лінію правоохоронних органів надійшло повідомлення, що на відстані приблизно 1 км від території військової частини в місті Чугуєві в лісосмузі виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Як з'ясувалося, убитим виявився 26-річний військовослужбовець. Менш ніж за добу поліція затримала причетних до жорстокої розправи. Ними виявилися 15, 16 і 18-річні місцеві хлопці і 22-річна дівчина, мешканка Харкова

"Протягом дня 13 березня компанія перебувала в місті Чугуєві. Близько 23:00 на території автовокзалу вони зустріли чоловіка, разом з яким пішли в під'їзд 9-поверхового будинку розпивати спиртні напої. Під час вживання алкоголю дівчина розповіла хлопцям, що 26-річний чоловік , нібито, її згвалтував. Також вона повідомила, що у нього є банківська карта, на якій багато грошей, і запропонувала хлопцям за винагороду вбити чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Для реалізації злочинного наміру вони розробили план вбивства. Потім хлопці запропонували чоловікові піти з ними в ліс, де жорстоко вбили його. Вони завдали потерпілому кілька ударів ножем по голові, кінцівках і тулубі. Після того, як солдат втратив свідомість, підлітки забрали його одяг та інші речі, спалили і покинули місце злочину.

Коли хлопці повернулися до дівчини, то повідомили, що виконали замовлення і показали для підтвердження відео.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 6, 11, 12, ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою

Національна поліція

EXMO affiliate program