В Києві дерево впало на дружину протоієрея з московського патріархату під час Хресної ходи: вона померла

22 ноября 2021 г. в 03:00

В Києві, у Гідропарку, під час хресної ходи на 35-річну дружину настоятеля храму Преображення Господнього Української православної церкви (МП) протоієрея Сергія Коцаря Марію впало дерево. Жінка померла від травм.

Інцидент стався у храмі мученика Валерія УПЦ, мати померла від отриманих травм на місці. У протоієрея залишилося четверо дітей. Про це повідомляється на сторінці у Facebook "Храм Єрусалимської ікони Богородиці Київ".

"У престольне свято у храмі мученика Валерія, що на Гідропарку, під час хресної ходи під час пориву вітру на матінку Марію впало дерево і вона від отриманих травм померла на місці", – йдеться у повідомленні.

В середині грудня 2018 року в Україні відбувся об'єднавчий собор представників українських православних церков, у результаті якого з'явилася єдина помісна Православна Церква України. УПЦ Московського патріархату не захотіла ставати частиною ПЦУ. Представники УПЦ Київського патріархату спочатку дали згоду на входження до ПЦУ, а потім змінили рішення.

Раніше в поліції повідомляли, що у Херсоні чоловік стрибнув із пішохідного мосту та загинув. Також ASPI news повідомляло, що у Харкові водій на автомобілі Lada Kalina врізався у бензовоз. За кермом легкового авто був 35-річний чоловік. Він помер миттєво від травм.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program