В Маріуполі окупанти примусово виселяють людей на вулицю, щоб знести їхні будинки. ВІДЕО

9 февраля 2023 г. в 16:30

В тимчасово окупованому Маріуполі росіяни примусово виселяють на вулицю жителів міста для того, щоб знести їхні будинки. Про це йдеться у повідомленні Маріупольської міської ради.

Зокрема, міськрада у своєму Telegram-каналі опублікувала історію жінки, яка мала дві квартири у Кальміуському районі, проте ці будинки окупанти знесли. Маріупольчанка відновлювала усі документи, щоб отримати житло, але їй відмовляють, як і тисячам маріупольців, які залишилися без житла.

«У мене довідка є з витягом, що ми зареєстровані. Квартира приватизована. Є технічний паспорт на квартиру. А вони кажуть — це не документи, у вас без печатки. Сусідам також відмовили. 7 тисячам людей відмовили», — каже жінка.

Тимчасово жінка живе у знайомих у приватному будинку, без газу та опалення. Як жити далі — не знає.

“Така справжня реальність Маріуполя. росіяни продовжують показувати на пропагандистських телеканалах роздачу ключів від на скору руку побудованого житла. Але, насправді, його отримують лише колаборанти, які пішли на співпрацю із ворогом. А звичайні маріупольці продовжують виживати”, — підкреслює Маріупольська міська рада.

sprotyv.info

EXMO affiliate program