В Одесі біля дитячої лікарні зграя вуличних собак накинулася на жінку з дитиною (ВІДЕО)

15 сентября 2021 г. в 23:56

Одесі біля дитячої лікарні зграя вуличних собак накинулася на жінку з дитиною. Коли жінка з 1,5-річним хлопчиком вийшли після консультації, на них напала зграя бродячих собак.

Аби врятувати сина, мати схопила його на руки, тож пси покусали її. Укус прийшовся саме там, де мала би бути шия малюка. Ганна із сином забігли назад до лікарні, де жінці обробили та перев'язали рану.

Виявилося, що майже рік тому зграя собак оселилася на території недобудованого корпусу лікарні. Медики також потерпають від собак: після восьмої вечора співробітники лікарні вже не виносять сміття.

Для попередження людей, на деревах повісили таблички із забороною проходу територією, на якій живуть собаки. Але це не працює.

Наразі, за словами співробітників лікарні, у зграї близько 30 собак. У лікарні говорять, що на псів уже скаржилися в усі можливі інстанції. Собаки були частково простерилізовані та повернуті на територію лікарні. Притулки не забирають тварин: вони переповнені. Присипляти безпритульних собак заборонено.

greenpost.ua

EXMO affiliate program