В Одесі двоє хлопців грабували юнаків, звинувачуючи у відносинах з сестрою одного з нападників (Відео)

19 июля 2021 г. в 23:40

В Одесі поліцейські оперативно затримали групу молодих людей, які вчинили розбійні напади на двох юнаків. Жертвам пред'являлась претензія через стосунки з сестрою одного із зловмисників і докази на фотографіях в його телефоні. Як тільки потерпілий діставав свій смартфон, щоб виправдатись, нападники, погрожуючи пістолетом, його відбирали та зникали.

В Одесі поліцейські оперативно затримали двох молодих людей, які вчинили розбійні напади на двох юнаків. Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області в понеділок, 19 липня.

В поліції повідомили, що сьогодні близько шостої години ранку на вулиці Черняховського правопорушники пристали до 19-річному одеситу з претензією, що той нібито мав зв'язок з сестрою одного з них і докази на фотографіях в його телефоні. Як тільки потерпілий, намагаючись виправдатися, дістав свій смартфон, як нападники, погрожуючи пістолетом, його відібрали і поїхали на машині геть. Через півгодини молодчики повторили аферу на зупинці громадського транспорту на вулиці Балківській і таким же чином заволоділи гаджетом 15-річного юнака. Співробітники відділу поліції швидко встановили транспортний засіб і маршрут пересування правопорушників і затримали їх в центрі міста. Фігурантів - двох місцевих жителів віком 22-х і 25-ти років - до обрання запобіжного заходу помістили в ізолятор тимчасового тримання. За вчинення розбійних нападів їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

EXMO affiliate program