В Одесі помер відомий волонтер і ветеран АТО

21 февраля 2021 г. в 23:47

У ніч на 21 лютого в Одеському військовому госпіталі помер відомий волонтер і ветеран АТО Володимир Малофєєв, відомий також як Дядя Вова. Його називали символом одеського Майдану.

Про смерть на своїй сторінці у Facebook повідомив волонтер Андрій Танцюра. У Малофєєва діагностували онкологію, а госпіталізували його 17 лютого.

"Пішов Володимир Павлович, людина-легенда, людина-принцип, людина-душа компанії. Не знаю, чому так сталося, не знаю, чи могло бути інакше, але точно знаю, що останні дні свого життя Дядя Вова прожив в колі друзів. Він як дитина дивувався, що йому постійно телефонують, пропонують допомогу, приходять, він сказав, що відчуває себе як рок-зірка", – зазначив Танцюра.

Волонтер додав, що Малофєєв був активним учасником Революції Гідності і символом Майдану в Одесі. Також він брав участь в боях біля Дебальцевого, де отримав серйозне поранення.

"До останніх днів він займався військово-патріотичним навчанням дітей і молоді, був наставником у військово-патріотичній грі "Сокіл Джура", де вчив молодь військовій справі", – розповів Танцюра.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program