В Одесі затримали порушників карантину, які влаштували конфлікт на заправці

15 сентября 2020 г. в 10:47

В Одесі на заправці чоловік без маски влаштував конфлікт через те, що йому відмовили в обслуговуванні. В результаті конфлікту з поліцією було затримано двох чоловіків. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.

Так, вчора в соціальних мережах набув популярності відеозапис, де патрульні поліцейські затримують чоловіків на одній з АЗС в місті Одеса.

“Офіційно повідомляємо, що вчора на лінію 102 надійшло повідомлення про порушення правил щодо карантину людей на території приміщення автозаправної станції, розташованій на вулиці Люстдорфська дорога”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що прибувши на місце виклику поліцейські виявили групу осіб, які знаходились у приміщенні АЗС та на прилеглій території без засобів індивідуальної безпеки. На місці виклику патрульні з’ясували, що зазначені громадяни намагались придбати товари та після того, як їм відмовили в обслуговуванні на підставі відсутності захисної маски, почали конфліктувати. Свідки події повідомили, що порушники навмисно псували товар, не розрахувавшись за нього, блокували місця розрахунку, перешкоджаючи обслуговуванню інших клієнтів, заходили в службові приміщення та висловлювались нецензурною лайкою.

“На неодноразові вимоги патрульних поліцейських припинити протиправні дії, чоловіки не реагували. Замість того щоб припинити конфлікт, порушники поводили себе зухвало, висловлювались нецензурною лайкою, штовхались, кидались в бійку та блокували службовий автомобіль поліції. Один з громадян, навмисно визивав в себе блювотний рефлекс та плював на підлогу. Інспектори попередили зазначених громадян про адміністративну відповідальність та про застосування по відношенню до них фізичної сили та кайданок, проте це не зупинило порушників”, — зазначається в повідомленні.

Наголошується, що для припинення правопорушення, інспектори затримали двох чоловіків та доставили їх до приміщення відділення поліції, де склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей), ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство) та за ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program