В Одесі здійснив аварійну посадку американський військовий літак

1 октября 2020 г. в 01:45

В Одесі здійснив аварійну посадку військово-транспортний літак Повітряних сил США C-130 Hercules. Про це повідомляє Думская.

Зазначається, що повітряне судно вилетіло до Одеси з американської бази Рамштайн, яка розташована в Німеччині. Проте в польоті у літака відмовив один із чотирьох двигунів. Наразі екіпаж займається вирішенням цієї проблеми.

Як повідомляють журналісти, цей літак брав участь в урочистостях із нагоди 75-річчя висадки союзників у Нормандії. Відповідне інсценування вторгнення відбулося 6 липня 2019 року. Тоді на ньому були присутні всі глави держав антигітлерівської коаліції, крім президента Росії Володимира Путіна.

Також відомо, що для відповідного заходу на літаку намалювали так звані "смуги вторгнення" – білі широкі лінії на хвості фюзеляжу і бортовий знак одного з Дугласів C-47, який викидав парашутистів на французьку землю.

Нагадаємо, сьогодні, 30 вересня, в американському штаті Каліфорнія розбився винищувач F-35B Військово-Морських сил США. Судно зачепило в небі літак-заправник.

zik.ua

EXMO affiliate program