В "ОРЛО" дружини "мобілізованих" влаштували мітинг і заявили, що окупанти кинули їх чоловіків на поле бою (Видео)

15 мая 2022 г. в 21:25

Жінки "мобілізованих" зібралися під військкоматом, щоб дати розголос ситуації і зажадали зустрічі з ватажком "ЛНР"

У тимчасово окупованих Ровеньках в Луганській області дружини "мобілізованих" вийшли на стихійний мітинг і заявили, що їх чоловіків кинули на поле бою.

Про це повідомив український журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі і опублікував відповідний відеоролик із соціальних мереж.

За його інформацією, жінки вийшли на стихійний мітинг під місцевий військкомат із заявами про те, що їх чоловіків мобілізували в якості резервістів, а потім відправили на війну. Але російські окупанти відступили і кинули їх на поле бою без прикриття на Харківському напрямку.

Жінкам вдалося поспілкуватися з невідомим чоловіком, який нібито може вирішити цю ситуацію. Також вони закликали так звану окупаційну владу оприлюднити реальну ситуацію на фронті і зажадали зустрічі з ватажком "ЛНР" Леонідом Пасічником.

"Командування не знає, що вони там знаходяться. Російські війська поїхали, наших резервістів кинули... Ви вночі міцно будете спати, а ми - під військкоматом", - заявила в трубку жінка одного з "мобілізованих".

znaj.ua

EXMO affiliate program