В Україні пояснили, що чекає Російську Федерацію у разі повномасштабного вторгнення (відео)

11 апреля 2021 г. в 07:40

Якщо вторгнення все ж відбудеться, російська сторона отримає серйозний тиск з боку Заходу та отримає великі втрати своїх військ.

Про це під час круглого столу «Агресія Російської Федерації: чи готова армія до нових викликів?» сказав голова Національної асоціації оборонної промисловості України Андрій Сенченко.

Він підкреслив, що для Російської Федерації є божевіллям починати масштабне вторгнення на українську територію.

«Тому що вони розуміють, що зазнають істотних втрат, які не сприймуть, не погодяться з цим росіяни», – зауважив Сенченко.

Хоча треба прекрасно розуміти, що країни заходу, партнери України, не будуть стояти осторонь та створять не аби який тиск на агресора за його дії.

«Буде дуже серйозний системний тиск, такий, якого не було, на жаль, у 2014 році з боку наших західних партнерів, з боку цивілізованого світу. Тому, на мою думку, цим загостренням намагаються розгойдувати українську владу, намагаються лякати український народ і намагаються вирішувати внутрішньополітичні питання в РФ у зв'язку з наближенням виборів до Держдуми та іншими процесами», – зазначив Сенченко.

Заспокоюватися за його словами не варто, а президент держави, військове керівництво України та самі військовослужбовці повинні готуватися до гіршого.

donpatriot.news

EXMO affiliate program