В українця, який заборгував за комуналку 14 тисяч, конфіскували автомобіль

26 ноября 2021 г. в 23:03

Власник Renault Twingo у Миколаєві заборгував 14 тисяч гривень за опалення. Тому у несвідомого громадянина вилучили автомобіль 1999 року випуску.

У злісного боржника з комунальних платежів конфіскували Рено Твінго, завантажили на евакуатор та відправили на штрафмайданчик. Про це повідомляють в ОКП "Миколаївтеплоенерго".

Комунальники пояснили, що власник автівки заборгував 14 тисяч гривень за опалення. Він не тільки не оплачував рахунки, але й ігнорував судові рішення від 2011, 2014 та 2018 років. Тому у четвер, 25 листопада, арештували рухоме майно боржника та евакуйовали його на майданчик ДП "Сетам" для оцінки та подальшого примусового продажу. Утім, власник того ж дня погасив заборгованість у повному обсязі, наголосили у "Миколаївтеплоенерго", де стверджують, що це вже було сьоме авто, яке за останні пів року вилучили у злісних неплатників за комунальні послуги.

Нагадаємо, у Києві в особливо злісних порушників правил дорожнього руху почали вилучати авто. Також ми писали про те, що українці намагалися зекономити на ввезенні "євроблях", але втратили 1,7 мільйона гривень та автомобілі.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program