В Запоріжжі на вулиці чоловік вдарив ножем перехожого (відео)

25 сентября 2023 г. в 13:30

Вчора, 24 вересня, в одному з районів Запоріжжя стався інцидент - чоловік вдарив ножем іншого чоловіка. При цьому, за словами очевидців, поліція спочатку не хотіла забирати винного до відділку й зробили це тільки після того, як місцеві жителі почали висловлювати своє обурення та невдоволення.

Як розповіли zabor очевидці, сталося це в Шевченківському районі Запоріжжя вчора на вулиці Карпенка-Карого близько 14:00.

По відео можна побачити, що один чоловік зі слідами крові, сидить біля машини швидкої допомоги, а поліцейські, як раз заглядають у машину швидкої. Чоловік, що у крові, як можна зрозуміти з контексту, винний у події, але він не в наручниках. І очевидці висловлюють своє невдоволення.

За їх словами, чоловік спеціально сходив за ножем додому й після цього на вулиці підрізав містянина. При цьому за їх словами, поліціянти які працювали на місці події спочатку відмовлялись забирати винного до відділку. Від початку вони лише хотіли взяти пояснення та дані свідків.

Таке ставлення обурило місцевих жителів, які стали свідками цієї події, й тільки після цього поліція вирішила забрати чоловіка до відділку. При цьому, за словами очевидців, ні пояснення, ні дані від свідків не були зафіксовані поліцією.

Xоловік, якого підрізали нібито винен тому чоловіку 800 гривень. Про це заявили на місці події поліцейські. У пресслужбі Нацполіції повідомили, що за фактом даного інциденту було відкрито справу за статтею ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України. Однак постраждалий відмовився від претензій щодо події.

EXMO affiliate program