Ваш син потрапив у ДТП: Призер чемпіонатів по боям без правил займався шахрайством у столиці

23 января 2020 г. в 23:06

Поліція заарештувала підозрюваного у шахрайстві Вільцанюка В’ячеслава Володимировича, 1996 року народження - діючого тренера та неодноразового призера чемпіонатів по боям без правил в категорії ММА. Молодик систематично разом з іншими злодіями скоювали у місті Києві злочини із категорії "Ваш син, донька потрапили до лікарні, ДТП, поліцію, чи іншу біду- дайте гроші". Про це повідомляє паблік "Київ Оперативний"

"Злочинці телефонували на будь-які стаціонарні чи мобільні телефони до потенційних потерпілих. Як правило жертвами таких вимагачів ставали особи похилого віку - пенсіонери. Злодії представлялися їхніми сином/донькою та розповідали, що потребують терміново грошової допомоги",-йдется у повідомленні.

В цих епізодах наш спортсемен представлявся лікарем - хірургом, повідомляв по телефону літній жінці, що її син потрапив у ДТП і йому терміново потрібна складна операція.

Під час подібної афери, повіривши у слова «лікаря» жінка віддала спортсмену 36 000 доларів США.

На щастя, 21.01.2020 Голосіївським районним судом м. Києва спортсмену обрано запобіжний захід - арешт, із правом внесення застави у розмірі 970 тис гривень.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program