Ватажок “ДНР” отримав наказ з Росії: тривожні новини з окупації

12 марта 2019 г. в 07:20

Привласнити КП "Вода Донбасу" і висвітлити це в ЗМІ.

Ватажок “ДНР” Денис Пушилін отримав наказ з Росії присвоїти КП “Вода Донбасу.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Фашика Донецького.

“Пушилін отримав від Кремля завдання — повністю і цілком “віджати” КП “Вода Донбасу”. Причина — Пушиліну наказали ліквідувати залежність від підприємства. Але “віджимати” — то таке, в цьому нічого нового немає для колаборантів. Цікаво інше: Пушилін наказав всіма способами розкрутити і висвітлити конфлікт з приводу води в ЗМІ”, – пише блогер.

Пушилін на нараді заявив, що російська пропаганда вже розробила і підготувала інформаційну кампанію з цього приводу.

“Також Пушилін сказав, що конфлікт у ЗМІ — це лише привід для виходу на кордон Донецької області: РФ упаковує причини можливого наступу і виходу на кордон області в блискучий фантик і все буде пучком. Але і це ще не все. Пушилін натякнув, що спроба вийти на кордон Донецької області буде відбуватися під час хаосу в Україні”, – звернув увагу блогер.

Він вважає, що ситуація з КП “Вода Донбасу” буде загострюватися і бурхливо висвітлюватися у всіх пропагандистських ЗМІ, частину інформації “зіллють нашим рублевим повіям( типу опозиційним журналістам), які будуть верещати про інсайд”.

“Ну і останнє і саме сумне. Погодьтеся, ммм-щик не міг просто так сказати, що в Україні будуть «гойдалки», а також не міг розробити операцію по дестабілізації обстановки поза окупацією. Це означає, що нас чекають захоплюючі три тижні, бо русня вже все придумала. Розкриється не одна консерва, будуть провокації і фейкові новини”, – попереджає блогер.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program