Важлива зустріч: в загибелі нардепа Давиденка з'явилися нові деталі

25 мая 2020 г. в 23:05

У справі вбивства нардепа Валерія Давиденка правоохоронці виявили нові деталі, на підставі яких у поліції розглядають три версії загибелі чоловіка: вбивство, інсценоване під суїцид, самогубство і доведення до самогубства. Про це повідомили джерела в правоохоронних органах.

"Основною версією поліції сьогодні є доведення до самогубства. Про це говорять багато деталей, перш за все дані відеозапису, який постійно вівся в офісі нардепа. Можна бачити, як чоловік ходить по офісу, заходить в санвузол і звідти більше не виходить. Далі з'являється прибиральниця, яка і викликала правоохоронців", - повідомило джерело.

При цьому в оточенні нардепа не вірять у версію з самогубством. За словами знайомих Давиденка, ця людина не могла по емоційним чи іншим причинам піти і застрелиться.

"Він боєць, звик все життя долати труднощі, він не здається перед діловими або політичними проблемами і точно не накладе на себе руки з цієї причини. У нього прекрасна сім'я, розумна і красива дружина, з якою у них були чудові стосунки, і дві улюблених дочки - красуні. Він щасливий батько і чоловік, успішний бізнесмен і політик, самогубство - це точно не про нього", - сказав чоловік, який особисто знав загиблого.

Також джерело в правоохоронних органах повідомило, що за день до смерті у депутата була якась важлива зустріч, після якої він відключив телефон і залишився без зв'язку.

Правоохоронці вважають, що у нардепа були складні переговори, по ходу яких йому могли загрожувати. Не виключено, що загрожували його родині, що могло схилити його до самогубства.

Апостроф

EXMO affiliate program