Вбивство адвоката у справі Вороненкова: з'явилися нові подробиці

15 ноября 2019 г. в 23:40

Стали відомі нові подробиці гучного злочину, внаслідок якого на полюванні в Житомирській області від вогнепального поранення загинув київський адвокат Святослав Пархоменко. Нагадаємо, він був захисником одного з підозрюваних в організації вбивства ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Пархоменко загинув під час збройного конфлікту з браконьєрами в лісі.

Як розповів один з близьких друзів адвоката, стрілянині в лісі передувала бійка.

"На тілі адвоката були виявлені численні гематоми. Це говорить про те, що була бійка", – повідомив нам один із друзів загиблого.

У Житомирській обласній поліції підтвердили факт бійки перед стріляниною. Слідством встановлено, що перестрілці передував спочатку словесний конфлікт, а пізніше справа перейшла до застосування сили.

"Стрілянині передувала суперечка про те, хто і де може полювати. Потім виникло застосування сили. За нашими даними, на початку конфлікту нині потерпілий і загиблий громадяни стріляли один в одного. Потерпілий зараз перебуває в лікарні у важкому стані, в свідомість не приходив", – сказала нам спікер облполіції Алла Ващенко.

За даними поліції, попередня кваліфікація злочину – "Умисне вбивство" і "Незаконне поводження зі зброєю". Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 10 листопада в Житомирській області стався конфлікт між єгерямиі браконьєрами. Почалася перестрілка, одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program