Вбивство і бунт проти поліції в Каховці: стало відомо про жорстке покарання "копів"

16 января 2020 г. в 00:22

У Каховці Херсонської області покарали співробітників поліції, які мали відношення до розслідування гучного вбивства в новорічну ніч.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, трьох співробітників поліції звільнили, трьох відсторонили від посади, а ще на трьох наклали дисциплінарне стягнення.

"В результаті неналежних першочергових слідчих дій працівників Каховського відділу поліції під час розслідування вбивства чоловіка я прийняв рішення про проведення службового розслідування. Відносно поліцейських застосовані найсуворіші дисциплінарні стягнення", - заявив начальник обласного главку поліції Олександр Прокудін.

За його словами, з органів звільнили членів слідчо-оперативної групи, які прибули на виклик на місце вбивство чоловіка. Також був звільнений старший інспектор з контролю за оборотом зброї в сфері дозвільної системи, який в момент злочину знаходився в компанії підозрюваного.

Нагадаємо, що мати вбитого в Каховці Володимира Чебукін Олена повідомила, що екс-міліціонер Юрій часто сварився з ним через сина, який жив у співмешканки.

Апостроф

EXMO affiliate program