Вбивство в Києві: чоловік заскочив дружину з коханцем і вдарив суперника ножем у груди. ВІДЕО

9 апреля 2021 г. в 18:00

У Дніпровському районі Києва сталося криваве вбивство на грунті ревнощів – чоловік, який "невчасно" повернувся додому, зарізав суперника, заставши його з дружиною.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, у ході проведення першочергових слідчих дій ми з’ясували, що коли чоловік повернувся додому – застав свою дружину з іншим:

"Між чоловіками відбулась бійка, у результаті якої господар схопив ніж та вдарив опонента у груди. Жінка намагалась втрутитись та розборонити їх, але зловмисник також її поранив. Потерпіла встигла покликати на допомогу сусідів, а зловмисник утік".

Лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть 39-річного киянина та госпіталізували господарку квартири.

"Патрульні виявили та затримали нападника, який переховувався у під’їзді. Слідчі провели огляд місця події, звідки вилучили кухонний ніж, а також одяг та інші речові докази зі слідами крові. Усе вилучене направлено на відповідні експертні дослідження", – додав Євген Худяков.

Чоловіка, 1962 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчинені злочину та обрання йому запобіжного заходу. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

uainfo.org

EXMO affiliate program